luni, 23 iulie 2018

Huawei lansează competiția de fotografie "Next Image" în Europa Centrală și de Est și țările nordice

Am intampinat cu deosebit interes anuntul unui nou concurs de fotografie in Romania. 

Cei de la  Huawei, lideri în tehnologie și inovație la nivel global, lansează in aceasta perioada competiția de fotografie Next Image Mobile Photography Contest, oferindu-le posibilitatea tuturor pasionaților de fotografie cu smartphone-ul să își împărtășească viziunea asupra lumii moderne cu ajutorul propriului limbaj și al sistemului avansat de cameră care pune în lumină fotografia inteligentă. Fotografiile pot fi înscrise în competiție în perioada 09 iulie 2018 -20 august 2018.


Sunt interesat de fotografia cu telefonul mobil de cel putin trei generati de telefoane smart Huawei - incepand cu modelul Huawei P9, trecand prin P10, lucrez acum cu Huawei P20Pro. Dedic fotografiei mobile o mare parte a activitatii mele zilnice, precum si cursuri specializte, seminarii si workshopuri. Incurajez amatorii si entuziastii sa devina constenti de capacitatile tehnice si creative pe care le detin telefoanele avansate din ziua de astazi. Iata-ma acum in rolul  ambasadorului acestei competitii despre cred ca va creste odata cu avansarea tehnlogiei si interesul fiecaruia dintre noi in domeniul exprimarii vizuale. Telefonul mobil are marele avantaj ca este foarte usor de utiizat in conditii extrem de diverse, ceea ce il face un instrument versatil si flexibil. 

Asadar, pasionații de fotografie își pot înscrie cadrele pe platforma dedicată competiției http://campaign.consumer.huawei.com/ro/, în șase categorii care au ca scop explorarea limitelor expresiei vizuale: Faces, Good Night, Hello, Life!, Check-In, Nature și Story Board. Fotografiile înscrise vor fi prezentate într-o galerie online și vor face subiectul unui vot public, până pe data de 28 august 2018. În săptămâna următoare, membrii juriului internațional vor alege câștigătorii din rândul primelor 50 cele mai votate fotografii din fiecare categorie. Juriul este format din:

    Yanmin Wang – Președinte Huawei Consumer Business Group Huawei Europa
      Centrală  și de Est și țările nordice
     Dominic Bracco – Fotograf oficial National Geographic
     Alex Lambrechts – Fotograf certificat Leica
     Tomasz Lazar – Laureat World Press Photo
     Bobby Anwar – Fotograf danez
     Gal Gadot – Actriță, imaginea seriei Huawei P20

Primele 50 de fotografii din clasamentul Europei Centrale și de Est și țărilor nordice vor fi, de asemenea, înscrise în competiția globală Next Image.
Premiul pentru câștigătorii fiecărei categorii va consta în câte un Matebook X, publicarea fotografiei în revista National Geographic și suma de 2,000 euro. Ocupanții locurilor doi și trei vor primi câte un smartphone Huawei P20 Pro, respectiv un Huawei P20
Nu în ultimul rând, juriul va acorda un titlu Grand Prix, al cărui premiu va consta într-un Matebook X, publicarea fotografiei câștigătoare în revista National Geographic, suma de 10,000 euro și șansa de a participa, în luna septembrie, în Italia, la o expediție fotografică de 10 zile, organizată de National Geographic.
Odată cu introducerea primei camere duale pe un smartphone, pentru modelul P9, Huawei a stabilit un nou standard în industria camerelor prezente pe dispozitivele mobile. Acum, aproape trei ani mai târziu, compania face același lucru cu lansarea Huawei P20 Pro, primul smartphone care folosește un sistem triplu de lentile, alături de un sistem avansat de inteligență artificială (AI) care îmbunătățește calitatea imaginilor și sparge barierele fotografiei. Combinând datele primite de la toți cei trei senzori, P20 Pro oferă o calitate fără precedent a imaginilor în condiții de lumină scăzută sau contrast ridicat. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu